Klankkleur 2023

Beste relatie,

Op 3, 4 en 5 november ’23 organiseren de Limburgse Bond Muziekgezelschappen, Verbindend Netwerk Koorzang Limburg en Stichting Klankkleur Limburg de tweede editie van het Klankkleur Festival. Drie dagen lang staat Theater De Oranjerie in Roermond in het teken van amateurmuziek. Er zijn open podia, concertconcoursen, optredens en workshops. Toegang is gratis, met uitzondering van het openingsconcert op vrijdagavond. 

Natuurlijk hopen wij dat er zo veel mogelijk publiek komt luisteren en kijken naar de muziekgezelschappen en koren die optreden. Daarom starten we binnenkort met een campagne. Als deelnemer of relatie kun je deze campagne ondersteunen door het Klankkleur Festival ook te promoten binnen jouw eigen netwerk van familie, vrienden, collega’s en andere muziekliefhebbers. Zo zorgen we samen voor een volle zaal! 

In de toolkit op Google Drive vind je teksten, foto’s en visuals die je kunt gebruiken om het Klankkleur Festival bekend te maken op de website en social-mediakanalen van jouw vereniging of organisatie. We hebben het je makkelijk gemaakt door alvast voorbeeldberichten te maken voor iedere festivaldag. Uiteraard kun je de teksten naar eigen inzicht aanpassen. Verder vind je in de toolkit foto’s, logo’s en afbeeldingen in diverse formaten.

Het volledige programma staat op de website van Klankkleur Festival: 

https://www.klankkleurlimburg.nl/klankkleur-festival/ 

En de tickets voor het openingsconcert zijn te koop bij Theater De Oranjerie: 

https://www.theaterroermond.nl/agenda/concert-limburgers-komen-naar-huis 

Vragen of suggesties? Mail naar communicatie [at] klankkleurlimburg [dot] nl

Alvast bedankt voor je medewerking! 

Met vriendelijke groeten,

 

Dewi Andoetoe

Communicatieadviseur

T: 06 – 28 78 19 93

M: communicatie [at] klankkleurlimburg [dot] nl

A: Oliemolenstraat 60, 6416 CB, Heerlen